بکارگیری ایدههای جدید در صنعت غذا
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ مهدی بازرگانی ظهر روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه در افتتاحیه رویداد آپیک که به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه فعالان این عرصه باید نگاه کسب و کار محور به این رویداد داشته باشند، گفت: باید در ادامه مسیر، خیلی هوشمندانه حرکت کنند تا در میدان رقابت از بازار حذف نشوند.
بیشتر بخوانید
وی افزود: سبک زندگی امروزی نیازهای جدیدی را ایجاد کرده است به طوری که در زمان حاضر پویش آزمودن طعم جدید در سطح جهانی راهاندازی شده که به معنی بازار، ایده جدید برای کسب و کار و درآمد است که باید به آن توجه داشت.
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با اشاره به فضای کسب و کار در کشور تصریح کرد: سال آینده مجموع نیاز به شغل در کشور برای جمعیت نزدیک به ۹۰ میلیونی ایران حدود ۳۵ میلیون فرصت شغلی خواهد بود که به معنی کوچک شدن مشاغل دولتی و نیاز به اشتغالزایی و خلق ایدههای جدید است.
وی ادامه داد: بازار کسب و کار نیازمند ایدهها و شغلهای جدید است که پیش از این وجود نداشت. برگزاری چنین رویدادهایی محفل و دورهمی برای ارائه ایدهها و کسب و کارهای جدید است.
بازرگانی خاطرنشان کرد: فعالان این عرصه، چرخه فعالیت خود را با رویدادهای بعدی تکمیل کنند و نیاز سنجی از بازار را مدنظر قرار دهند.
گفتنیست رویداد آپیک (APIC) در دانشگاه زنجان به عنوان یک فرصت مناسب برای تبادل ایدهها و تجربیات در زمینههای مختلف علمی و فناوری برگزار میشود.
هدف از برگزاری چنین رویدادهایی، ترویج فرهنگ نوآوری و کارآفرینی، ایجاد شبکههای ارتباطی بین دانشجویان و صنعت و همچنین ارائه راهکارهای جدید برای چالشهای موجود در حوزههای مختلف است.
بیش از ۷۰ ایده در حوزه غذایی به دبیرخانه این رویداد ارسال و ۵۴ ایده انتخاب شد، که در پایان ۲۳ تیم در هشت گروه غذایی توسط داوران مورد داوری قرار میگیرند.
انتهای خبر/